Käynnistyyhän se tämäkin käsityövuosi pikkuhiljaa. Ensimmäinen tämän vuoden työ on nämä tossut, jotka tein ihan omia jalkoja lämmittämään. Silmukkamääriä kurkkailin SK:sta 11-12/2007. Nopeat ja simppelit tehdä. Muistan tehneeni joskus 80-luvulla koulussa samantyyppiset tossut. Niissä oli punaruskea kantaosa ja keltainen kärki. Täytyy kyllä sano, että näiden tossujen väriyhdistelmä sopii ainakin omaan silmään aika lailla paremmin.

Lankana tossuissa on Fritidsgarn ja koristelankana Marks&Kattenssin Iceland.

1202374.jpg


Vähän on tullut ostoksiakin tehtyä. Tilasin Adlibriksestä keväisen Tildakirjan ja eipä kirjasta voi muuta sanoa kuin että se on aivan ihania juttuja täynnä. Kangasvarastoakin vähän täydensin  Tildoja ajatellen. Eilen tuli käytyä Helsingissä ja käväisin sitten Sinooperissa katsomassa Tilda -kangasvalikoimaa. Kuvassa pinon ylimpänä pilkottavan ruusukankaan ja alimpana olevan ihonvärisen kankaan ostin sieltä. Napit on myös sieltä. Täytyy kyllä sanoa, että olipa kankailla hintaa, enkä enempää siis raaskinut ostaa. Ihonvärinen peruspuuvilla maksoi n. 23 e/m, mikä on kyllä aika kova hinta. Muut kankaat  olivat jonkin verran halvempia. Loput kuvassa olevat kankaat ostin tänään ihan paikallisista liikkeitä. Pellavanvärinen, roosa ja vihreä ovat pellavakankaita, toinen ruusukangas on ohutta millisamettia ja keltaruutuinen ja sydänkuvioinen puuvillakangasta, ja ihan kohtuuhinnalla. Eiköhän näistä jotain kivaa synny.


1202461.jpg


Keskeneräisinä töinä on tällä hetkellä uusimmasta Modasta pikkupoikien palmikkoneule, jota neulon  Tennesseestä. Toinen keskeneräinen työ on talviaiheinen pistelty kirjekuori, jota teen kirjekuorivaihtoon. Siitä kuvia vasta sitten ensi kuussa.