Nyt on sitten joulusta selvitty ja odotellaan uutta vuotta. Ensimmäisenä työnä joulun jälkeen valmistui kuopuksen toivomat punaiset villasukat, jotka jäivät joululahjakiireiden jalkoihin. Mieluisat ovat olleet. Sukkia on pidetty niin yöllä kuin päivälläkin. Lankana Nalle Colori.

319592.jpg

JYV-pariltani Kirsiltä sain lahjaksi aivan ihanan sinisen kolmiohuivin, niin ja Fazerin sinistä suklaata. Täydellinen pari yhdessä! Itse lähetin Kirsille paketin, jossa oli punainen haarukkavirkkauksella tehty huivi, metallilankaenkeli  sekä piparin makuista suklaata. Harmikseni kuva jäi ottamatta.

319616.jpg

Nyt kun joululahjat on tehty ja annettu, on jotenkin vähän "takki tyhjä". En oikein tiedä, mitä seuraavaksi aloittaisin. Tekisi melkein mieli aloittaa jotain uutta ristipistotyötä, ja vähän jo lehtiä selailinkin. Voisihan tässä jo tietenkin alkaa valmistautumaan ystävänpäivään tai pääsiäiseen. Jos vaikka tekisi kortteja ristipistoilla. Katsotaan nyt mitä keksin. Huomenna on kuitenkin edessä 12-tuntinen työpäivä, joten eipä tarvitse huomenna vielä mitään aloitella.