Tässä se syksy on vierähtänyt, enkä ole käsitöiden saralta saanut mitään valmiiksi. Nyt on kuitenkin taas innostus päällä, mikä ei johdu vähiten joulusta. Jos ei joulu innosta käsitöiden ja näpräilyn pariin  niin ei sitten mikään!  Valmistaudun siis jo innolla jouluun kaikessa rauhassa.

Nettiä selaillessa osuin sivulle,  jossa oli ohje neulottuun paperinarukranssiin. Sitä siis kokeilemaan, kun kaapissa sattui valmiiksi olemaan vyyhti valkoista paperinarua kimalteella. Vyyhdin alkuperäistä käyttötarkoitusta en kyllä enää muista, mutta nyt sain sen kuitenkin hyvään käyttöön.  Ohjetta voi katsella tarkemmin Taito Pirkanmaan sivuilta. Sen verran tästä nyt innostuin, että aion tehdä vielä ainakin toisen kranssin. Kranssi näyttää myös kauniilta, jos sinne laittaa valot sisälle.

Kuvasin kranssin meidän ulko-ovessa, jotta sain kuvan myös luonnonvalossa. Ulos en sitä toki aio jättää, vaan kranssilla on paikka meidän olohuoneen seinällä joulunajan. Yksi ristipistotaulu sai luovuttaa hetkeksi paikkansa.