Tein nuoremmalle pojalle Huopasesta tossut, jotka ovat olleet toivelistalla jo kauan. Tässä on ihan voittajan olo! Vihdoin ja viimein pääsin Huopasen kanssa yhteisymmärrykseen ja sain aikaiseksi kivat tossut. Jo viime talvena tein pojalle muistaakseni virkaamalla  Huopasesta tossut, jotka pesukoneessa käynnin jälkeen olivat monta numeroa liian pienet. Samoin olen tehnyt yhdet aikuisten tossut, jotka nekin kutistuivat pesussa aivan liian pieniksi. Niinpä vannoinkin, että jos tämä kolmas yritys ei onnistu, en kyllä enää ikinä osta huopasta. Mutta nythän uhkausta ei siis tarvitse toteuttaa.

Langan värin poika valitsi itse ja  kaunis on väri äidinkin mielestä. Nämä tossut voisi nimetä 'Etkö sä ole vieläkään tehnyt niitä?' -tossuiksi tai 'Koska ne on valmiit?' -tossuiksi. Sen verran usein sain tiedusteluja tossujen etenemisestä, vaikkei niiden valmistuminen kestänytkään kuin muutaman päivän.  Ohje on Novitasta talvi/2008 ja tossut on tehty siis neulomalla.

1249059029_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitetaan tähän nyt vielä kakkukuvakin, koska meillä on tänään vietetty nuoremman pojan 8-vuotis synttäreitä, ja päivänsankari itse toivoi tätä mango-tuorejuustokakkua yhdeksi tarjottavaksi. Meillä on siis tänään nimenomaan vietetty mummu- ja vaari synttäreitä, mikä tarkoittaa sitä, että kutsulistalla on edellämainittujen lisäksi myös muita sukulaisia ja ystäviä. Huomenna jatketaan juhlintaa samalla teemalla. Kaverisynttärit pidetään sitten koulujen alettua.

1249058964_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukavaa viikonloppua kaikille!