328723.jpg

Pari päivää sitten kolahti meidänkin postilaatikkoon tämän vuoden ensimmäinen Moda -lehti. Sain lehden vuosikerran mieheltäni joululahjaksi ja ihan tuli yllätyksenä.

Muutamassa blogissa lehteä on jo arvosteltukin sekä puolesta että vastaan. Itse kyllä tykkäsin lehdestä kovasti. Lehdessä oli mm. ihania pienten lasten neuleita, joista yhden aion tehdä kummipojallemme.  Myös kivoja sukkien malleja löytyi.  Sukka-aukeamalla tosin  luki "sukkia koko perheelle", vaikka ei siitä yhtään miesten tai poikien sukkamallia ollut. Sen olen kyllä ennenkin pannut merkille, että yleensäkin ompelu- ja neulelehdissä on enemmän malleja tytöille kuin pojille. Tästäkin lehdestä löytyi neljä neulepaitaa /-takkia tytöille ja pojille vain kaksi. Ei ole reilua, ei! 

Tänään käytiin Helsingissä vähän alennusmyyntejä katselemassa ja samalla tarjoutui oiva tilaisuus käydä Menitassa, jossa ei olekaan ennen tullut käytyä. Ihania lankoja kauppa täynnä! Olisin voinut jäädä sinne koko päiväksi.!

Koko saalis on näkyvillä tässä:

328807.jpg

Sublime  Baby Cashmere Merino Silk -langat neuletakkiin ja Sublime Merino Silk Aran -langat omaan pipoon, jonka malli myös uudesta Modasta. Molemmat langat ovat aivan unelman pehmeitä. Regia langat sukkiin ja Grignasco merinosilkkilangasta ajattelin tehdä jonkin kolmiohuivin. Näistä riittää kyllä tekemistä joksikin aikaa.